lördag 24 januari 2009

Tungviktare

Detta är några av de statyer vi fyndade när vi var i Indien i höstas.
Shoppingen därnere var helt sanslös! Och jäkligt billig.
Här är två tempellejon som vi tog hem som handbagage. Blev stoppade vid varenda tull, och de var ytterst skeptiska mot att vi skulle få med dem hem, dess tyngd utgör ju en fara om man vill använda dom som tillhygge.

Även denna finfina Shivastaty fick hänga med i handbagaget. Snacka om att det var tungt! Och det var ändå inte allt... Statyn gör vårt sovrumsfönster till en ren fröjd för ögat!
Jag går verkligen i gång på tunga rustika material, som sten och bronsstatyer, gjutjärnskandelabrar och annat. Tyvärr har vi haft en tendens att flytta ofta genom åren, och då har inte alltid vår inredningssmak varit lika uppskattad hos våra familjer och vänner med alla tungviktare. Kan lugna alla nära och kära med att nästa gång vi ska flytta får det bli till ett hus, och där ska vi förhoppningvis bo ett bra tag framöver. :)

2 kommentarer:

  1. Tjena! Nä det var inte igår. ÅÅÅ vilken gosig valp ni skaffat! Så avis...
    Ja du, jag slutade jobba i nässjö i samma veva som vi flyttade hit. Och att bo på landet är ju ett pendlade. Håkans bror Robert bor i nässjö men jobbar i Aneby så det går ju.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ville bara tilllägga...
    Värt och värt är upp till var och en. Det är ju fördelar och nackdelar med allt.
    Jag ångrar inte att vi flyttad ut hit, jag blir mer harmonisk men visst det blir troligtvis flytt tillbaka till stan. Men dom här snart 3 åren har vart (förutom stormarna...) underbara

    SvaraRadera